Vår strategi

We care about your business.

För våra kunder är underhållning en viktig del av ett framgångsrikt företag. Vi letar främst efter kontraktskunder från restaurangkoncerner, upplevelsesrestauranger, kasinon och rederier, men vi är också bekanta med evenemangproduktioner. Vi samarbetar med artistdrivna programbyråer och evenemangproducenter och vi kan producera flera olika underhållningskoncept, såväl som evenemang.

NO SHOW 0%

Det finns inget värre än en avbokning i sista minuten. Vårt mål är 0% avbokningar. Det är ambitiöst, men vi arbetar hårt med våra finslipade processer att det inte händer.

BÄSTA UNDERHÅLLNINGEN

Vi arbetar bara med de bästa artisterna och orkestrarna i branschen. Vi bokar mer än 600 partyband spelningar och nästan 1 300 trubadur spelningar per år. Utöver detta hundratals andra spelningar och evenemang. Vi vågar påstå att stora efterfrågan är ett tecken på ett bra värde för pengarna.

KUNDEN ÄR KUNG

Vår strategi är enbart kundorienterad. Tillsammans kartlägger vi kundens behov och producerar ett underhållnings- och servicekoncept enligt kundens önskemål. Artisterna är också våra kunder och vi ser till att de kommer till spelningen taggade och på bra humör.

Palaute

Uprising takes care of all necessary arrangements and more so we can have full focus on our performance. These guys really know what they´re doing.

Duo Jag (SE)

Om oss

Underhållning är en livsstil och passion för oss

Vi vet att detta är det enda sättet att lyckas och också ge våra kunder upplevelser. Vårt team har lång erfarenhet av underhållningsbranschen sedan 90-talet. Förutom huvudteamet, innehåller vårt team ett omfattande nätverk av proffs inom underhållningsbranschen som regissörer, koreografer, kostymdesigners, belysnings- och ljuddesigners, promoters etc.

MARKO LUOMA

Mer än 25 års internationell erfarenhet av underhållningsindustrin som artistagent, säljare, producent, promotor, chef, konsult och entreprenör. Marko har varit involverad i i flera framgångskoncept för rederier, såväl som restauranger och nattklubbar.
#maseluomu #theboss #b2b

STEFAN LEANDERSSON

Stefan, som började sin karriär som DJ, är en multifunktionell man i Uprising, som ser till att allt fungerar som det ska. Specialiserat sig på nordiska partyband och arbetar på helgerna på Apollo i Helsingfors som förman för partybanden, dj och ljustekniker.
#stefanleandersson #bandmanager #bookingagent

MIKKO SIPOLA

Mikko, som vid trettonårsåldern började spela gitarr, har gjort mer än 3 000 spelningar. Som meriter är seger i Voice of Finland-tävlingen, som inkluderade Saara Aalto, Krista Siegfrids, Jesse Kaikuranta och Eveliina. Förutom att gigga med sitt band och som trubadur, fokuserar sig Mikko på trubadurbokningar och pubunderhållning.
#sipolansirkus #troubadourmanagers #bookingagent

Evenemang

Vi producerar ditt evenemang

Vi erbjuder kunderna färdigt skräddarsydda evenemang  med våra partners. Under ett samtal ordnar vi de faciliteter du behöver, teknik, catering, underhållning och vid behov marknadsföring.

 

I samarbete med:

RAJUPAJA, HERKKUPISTE, GUSTAVO, NIGHT PEOPLE OY, TURUN OOPPERA RAVINTOLAT, GRUNDLAGE

 

Lue lisää

Referenser

Det är ett nöje att göra samarbete med dessa killar. Attityden och servicen är toppklass.

Sami Suominen / Apollo Åbo

Uprising är en pålitlig samarbetspartner som har visat engagemang i både goda och svåra tider.

Mira Ritasmäki / Night People Group Oy

Tjänster

Partyband, trubadurer och mera

Cirka 20 finländska och 20 svenska partyband har valts till våra listor, samt fyrtio trubadurer som vi erbjuder till våra kontraktkunder på exklusiv basis. Dessutom har vi ett brett utbud av andra föreställningar/evenemang som kan anpassas till kundens behov.

Bekanta dig med banden

Duo Jag (SE)

Duo Jag är showbandet som turnerat professionellt i över 25 år. Bandet gör ca 130 uppträdanden varje år. Bandet klarar av alla musikstilar men tyngdpunkten av repertoaren ligger på nyare musik.

Läs mera

Duke McDonald (USA/FI)

Oletko koskaan kuullut Meksikolaisen trubaduurin esittävän viime vuosikymmenien suurimpia hittejä? Älä odota sombreroa tai paksuja viiksiä, mutta varaudu huippuviihdyttävään akustiseen showhun. #mrdukemcdonald #troubadour #uprising.fi

Läs mera

Säx (FI)

Läs mera