Om oss

Underhållning är en livsstil och passion för oss

Vi vet att detta är det enda sättet att lyckas och också ge våra kunder upplevelser. Vårt team har lång erfarenhet av underhållningsbranschen sedan 90-talet. Förutom huvudteamet, innehåller vårt team ett omfattande nätverk av proffs inom underhållningsbranschen som regissörer, koreografer, kostymdesigners, belysnings- och ljuddesigners, promoters etc.

MARKO LUOMA

Mer än 25 års internationell erfarenhet av underhållningsindustrin som artistagent, säljare, producent, promotor, chef, konsult och entreprenör. Marko har varit involverad i i flera framgångskoncept för rederier, såväl som restauranger och nattklubbar.
#maseluomu #theboss #b2b

STEFAN LEANDERSSON

Stefan, som började sin karriär som DJ, är en multifunktionell man i Uprising, som ser till att allt fungerar som det ska. Specialiserat sig på nordiska partyband och arbetar på helgerna på Apollo i Helsingfors som förman för partybanden, dj och ljustekniker.
#stefanleandersson #bandmanager #bookingagent

MIKKO SIPOLA

Mikko, som vid trettonårsåldern började spela gitarr, har gjort mer än 3 000 spelningar. Som meriter är seger i Voice of Finland-tävlingen, som inkluderade Saara Aalto, Krista Siegfrids, Jesse Kaikuranta och Eveliina. Förutom att gigga med sitt band och som trubadur, fokuserar sig Mikko på trubadurbokningar och pubunderhållning.
#sipolansirkus #troubadourmanagers #bookingagent

OY UPRISING INT

  • Grundat 2012.
  • Huvudverksamhets område Finland & Sverige.
  • Specialiserade på företagsförsäljning, programproduktion, evenemang och live-föreställningar.
  • SOA (Suomen ohjelmatoimistot ja agentit ry) medlem.

Referenser

Uprising är en pålitlig samarbetspartner som har visat engagemang i både goda och svåra tider.

Mira Ritasmäki / Night People Group Oy

Det är ett nöje att göra samarbete med dessa killar. Attityden och servicen är toppklass.

Sami Suominen / Apollo Åbo